Persbericht 20-08-2010 - NO-DIG DAG
No-Dig Dag

Persbericht 20-08-2010


Persbericht 2
20-08-2010

 

Animo sleufloze technieken op NSTT No-Dig-Dag hoog

 

Op 23 september aanstaande organiseert de NSTT de eerste editie van de NSTT No-Dig Dag op het Bouw & Infra Park te Harderwijk. Het belang en de mogelijkheden van ondergrondse infra zonder hinder worden door middel van een seminar, expositie en live demonstraties met de bezoeker gedeeld.

 

“No-dig is een vak”, zegt Ir. Jelle de Boer, algemeen secretaris van de Nederlandse vereniging voor Sleufloze Technieken en Toepassingen (NSTT). “Ons doel is op de NSTT No-Dig Dag kennis en kunde niet alleen bij elkaar te brengen, maar ook vooral te delen.”

 

Toonaangevende sprekers

Als dagvoorzitter verwelkomt Professor ir. Johan Bosch, Hoogleraar Ondergrondse Bouw, TU Delft en specialist Ondergronds bouwen, Rijkswaterstaat, Dienst Infrastructuur de bezoeker. Het seminar omvat een stevig inhoudelijk programma. Professor dr. Ir. Hennes de Ridder, Hoogleraar Methodisch en Integraal ontwerp TU Delft deelt met het publiek de vraag of no-dig-technieken bijdragen aan duurzame oplossingen voor aanleg, renovatie en vervanging van de ondergrondse infrastructuur. En hoe zit het met hinder? Vragen veranderende omgevingen om nieuwe technieken? Dhr. Winnie van Oorschot, Bureau voor Ondernemende Marketing Huddles Hoogsteder zet traditionele tegenover sleufloze graaftechnieken. Tevens komen de kaderrichtlijn Water en Waterwet, Assetmanagement in de waterketen, de ontwikkeling in de kunstharsindustrie en de uitbreiding van het gastransportleidingnet op de noord-zuid-route aan bod.

 

Exposanten

Vrijwel alle vooraanstaande partijen in de sleufloze graaftechniek zijn vertegenwoordigd. Ieder deelt zijn expertise met de bezoeker. Van product en dienst tot live demonstraties van complete boringen. 

 

Het exacte seminarprogramma, het exposantenoverzicht en aanvullende informatie zijn te vinden op www.no-dig-dag.nl. Bezoekers kunnen zich hier tevens online aanmelden.

 

vorige persberichtMediapartners
Ontwikkeld door: Faceworks