arrow 2017-04-18 nodigdag


De organisatie van het NSTT No-Dig Event 2017 is in volle gang. Lees in deze exposantennieuwsbrief alles over de stand van zaken. En over de mogelijkheden die u als exposant heeft om alles uit uw beursdeelname te halen.

PR

De komende tijd ligt de focus op PR om voor u als standhouder zoveel mogelijk de juiste relaties uit te nodigen. Dit doen we o.a. met mond-tot-mondreclame, onze flyers, advertenties en gerichte persberichten. Daarnaast kent u natuurlijk al onze maandelijkse nieuwsbrief. Wij zoeken voortdurend naar mogelijkheden om het Event te promoten. U kunt daarbij helpen.

  • Stuur het persbericht door naar uw relaties en verzoek hen het bericht verder te verspreiden.
  • Nodig uw contacten uit als u een nieuwsbrief of mailing verstuurt.
  • Verspreid de flyer. Heeft u meer flyers nodig? Stuur een mail naar info@no-dig-event.nl
  • Zet onderstaande banner in uw mailhandtekening en uw website.

 Te zijner tijd zullen wij u ook voorzien van uitnodigingen om naar uw relaties te sturen.

Banner

Exposanten

We hebben nog ruimschoots de tijd tot het NSTT No-Dig Event, maar toch begint de beursvloer al aardig vol te lopen. Naar aanleiding daarvan is de plattegrond uitgebreid. Bekijk hier de laatste versie van de plattegrond.

 

Buiten exposeren

Wist u dat u ook buiten kunt exposeren? Bijvoorbeeld uw nieuwste machine of wagen. Als u een binnenstand heeft, krijgt u zelfs een mooie korting op een buitenplaats. De plaatsen zijn direct voor de beurshal, dus u bent ervan verzekerd dat alle bezoekers langs uw buitenstandplaats lopen. Bekijk wat mogelijk is op de buitenplattegrond.

 

Inlooptheater

Heeft een innovatief product? Werkt u mee aan een aansprekend project of heeft u een vernieuwende manier van werken geïntroduceerd? Wellicht kunt u daar een interessante lezing of presentatie over verzorgen in het Inlooptheater. Eventueel gekoppeld aan een demonstratie op het boorterrein. Het geven van lezingen en demonstraties is gratis voor exposanten. Bekijk de voorwaarden voor een lezing of een demonstratie en meld u aan voor een lezing en/of een demonstratie via info@no-dig-event.nl

Boorwedstrijd

Ook dit jaar organiseert de NSTT een leuke en spannende boorwedstrijd. Wordt uw ploeg boorteam van het jaar 2017? Doe mee en meld u aan via info@no-dig-event.nl

Overnachten

Hoe fijn is het om tussen de beursdagen niet de file in te hoeven? Ga in plaats daarvan gezellig eten en overnachten in het Ampt van Nijkerk, het hotel op het terrein van Hart van Holland. Reserveer rechtstreeks via 033 247 1616.

Vermeld bij de boeking dat u exposant bent. U betaalt dan € 79 (ex toeristenbelasting) pppn inclusief ontbijt.

Heeft u vragen of suggesties?

Neem dan contact op met projectleider Nicolette Elenbaas, telefoon 06 – 44 39 66 90.

Met vriendelijke groet,

namens de No-Dig Event Commissie,

Ane Jutte, voorzitter NSTT 

 

Exposanten NSTT No-Dig Event 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

     


Media

       
arrow2
Wenst u geen informatie over de NSTT No-Dig Event meer te ontvangen? Klik dan hier om af te melden.