Kennis-programma

No-Dig = Kennis nodig

Het NSTT No-Dig Event kent een uitgebreid kennisprogramma. Dit bestaat uit een keur aan lezingen en cursussen.

Het lezingenprogramma kent een zeer gevarieerd aanbod. Beheerders gaan met u om de tafel over hun uitdagingen binnen de thema's van energietransitie, circulair werken, minder hinder en stedelijke inbreiding. Kennisinstituten en NSTT presenteren recente onderzoeken over nauwkeurig boren, asbestonderzoek en veiligheid besproken. En uiteraard gaan diverse bedrijven in op hun recente innovaties. Daarmee is er voor iedereen een breed en interessant lezingenprogramma samengesteld.

In de loop van 2025 wordt het definitieve programma bekend gemaakt.

Cursussen bij het Event
Verdiep uw kennis en vaardigheden in sleufloze technieken met onze selectie aan informatieve cursussen. Deze cursussen vinden plaats in het aangrenzende congrescentrum, op slechts ongeveer 100 meter afstand van de beursvloer. Externe opleidingsinstituten, uitgenodigd door de organisatie, zorgen voor het aanbieden van de cursussen. Deze cursussen zijn nauw verwant aan sleufloze technieken en stellen deelnemers in staat om gedurende minstens 2 uur aanwezig te zijn tijdens het evenement.

Het acquireren, organiseren, bepalen van de inhoud en de voorwaarden voor deelname aan de cursussen vallen onder de verantwoordelijkheid van de respectieve opleidingsinstituten. Voor gedetailleerde informatie over specifieke cursussen, raden we aan rechtstreeks contact op te nemen met de desbetreffende instituten.


Onderwerp cursus:
Ontwikkelingen op het gebied van Horizontaal Gestuurd Boren
8 oktober 2025
09:00 – 13:00 uur

De cursus behandelt de ontwikkelingen op het gebied van horizontaal gestuurd boren en is geschikt voor iedereen die te maken heeft met de sleufloze aanleg van kabels en leidingen door horizontaal gestuurd boren, en op de hoogte wil blijven van de veranderingen in het vakgebied.

Deze cursus is tevens een bijscholingscursus en is verplicht voor de verlenging van het CKB certificaat, ook voor de mensen die de HDD cursus eerder hebben gevolgd en in het bezit zijn van een oud certificaat. Het nieuwe certificaat zal aan het einde van de cursus ter beschikking worden gesteld.

Bezoekers Kennisprogramma Buitenprogramma Exposanten Inschrijven Contact English Nieuwsbrief